Sponsoring en donaties

Sidewalk Astronomy Montferland ontvangt zo nu en dan hulp in de vorm van educatieve materialen en / of materialen die ingezet kunnen worden tijdens onze evenementen. Wilt u ook graag een steentje bijdragen en uw logo op deze site? Dat stellen wij zeer op prijs. Elke gift of donatie is meer dan welkom. Alle giften, donaties en ontvangen hulp komt 100% ten goede aan Sidewalk Astronomy Montferland.

Kortgeleden ontving Sidewalk Astronomy Montferland een telescoop uit een donatie. De optiek van deze telescoop was in orde, enig gebrek  was de uitermate wankele montering en statief waarop het een en ander gemonteerd was. Na contact met Jean-Pierre Grootaerd, aanjager van het project "Sterren schitteren voor iedereen" werd er door hen een eenvoudige , doch zeer stevige montering en statief geschonken. Hiermee komt de telescoop weer uitstekend tot zijn recht. 

De telescoop zal binnenkort op zijn beurt ook weer gedoneerd worden door Sidewalk Astronomy Montferland. We zullen het project "Sterren schitteren voor iedereen" binnenkort nog eens extra in het zonnetje zetten.